Çilimli İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Okulumuzdan mezun olan her İmam Hatip öğrencisinin; bilgili, kültürlü, tecrübeli, sanatsal ve teknolojik yeterliliğe, ahlaki incelik ve davranış olgunluğuna erişmiş ,özgür düşünceli, özgüveni yerinde, tutumlu, cömert, başarı endeksli, çalışmaları ve davranışlarıyla çevresindeki insanlara faydalı,Millî ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, mesleğinde önder, saygılı ve sorumlu bireyleri yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.40-14.50
Isınma: Kalorifer (Doğalgaz)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Okul tel 03806816163

WEB - https://cilimliimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - ULUCAMİ MAH. ŞEHİT İSA CEYLAN CAD. DÜZCE IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO: 48 ÇİLİMLİ / DÜZCE

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri -

Ulaşım İl merkezinden her yarım saatte bir servis bulunmaktadır

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezindedir.İl merkezine 15 km uzaklıktadır.